Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

2 eldugott gyöngyszem, ahová érdemes egy napra kimozdulni

Egyszerű húsvéti dekorációk gyerekekkel

4 Valentin napi meglepetés

Próbáld ki tippjeinket, és meglátod, mennyire jó megragadni minden alkalmat, ami egy kicsit különlegessé tesz egy napot, és hoz egymáshoz.

Nem kell hozzá más, csak figyelem, kedvesség, na meg egy kis kreativitás.

Képeslap
 

Ma már gyönyörű képeslapokat lehet kapni, de akár saját kezűleg is készíthetsz rajzokkal, matricákkal dekorálva, vagy egy közös fénykép hátuljára írva. Írj valami személyes, szívből jövő üzenetet.

 

A képeslapot ráadásul el tudjátok tenni a többi közös emlék közé. Ezeket évek múltán is élmény visszanézni. Képzeld el, hogy még a gyerekeknek, unokáknak is meg tudod mutatni!

 

Közös program, együttlét, beszélgetés
 

Szervezd úgy a napot, hogy legyen időtök kettesben lenni. Kitalálhatsz egy közös programot is, de tölthetitek az estét egy romantikus gyertyafényes vacsora után otthon is. Tegyétek félre a telefont, kapcsoljátok ki a TV-t és figyeljetek egymásra. Beszélgessetek, elevenítsétek fel a közös élményeket, nézzetek közös fotókat.

 

Nagyon fontos a párkapcsolatban a minőségi kettesben töltött idő, amikor tényleg csak egymásra figyeltek, és nem a napi gyakorlati problémákról (bevásárlás, lakásfelújítás, gyerekek tábora) beszélgettek. Fontos ez akkor is, ha már vannak gyerekek. Így ilyenkor kibújhattok az anya-apa szerepből, és ismét egy szerelmes pár lehettek egy romantikus randevún.


 

Fotóalbum


Ha mégis ajándékozni szeretnél, adj vagy készíts személyes ajándékot! Válogasd ki a kedvenc közös fotóitokat, és készíts belőlük fotóalbumot. Így a fotók mellé még kedves vagy akár vicces megjegyzéseket is írhatsz.

 

Kényeztetés


Rengeteg módja van a másik kényeztetésének, te tudod igazán, hogy párodnak mi okoz örömet. Itt az a fontos, hogy ne csak azt nézd, te mit tartasz romantikusnak, hanem arra figyelj, hogy neki mi lenne a legjobb. Ágyba vitt reggeli? Masszázs? Forró fürdő? Romantikus üzenetek? Vagy akár mindegyik?

Ha szükséged van egy-két tippre, olvasd el Valentin napi ajánlónk következő részét.

 

Még ha a párod nem is tartja fontosnak a Valentin-napi ünneplést, te lepd meg egy-két figyelmességgel. Biztosan sikere lesz, és jövőre már mindketten kedvet kaptok hozzá.