Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Karácsonyi ajándékötlet csokiimádóknak

5+1 érdekesség az üreges csoki gyártásról

Vajon mit hoz idén a Mikulás?

Mindjárt kopogtat a Mikulás. Lehet izgulni, készülődni, csizmát pucolni. Nálatok milyen lesz a Mikulás csomag? És csak a gyerekek kapnak?

Csokimikulás, virgács és még?

Édességből hatalmas a választék ilyenkor, a hagyományos Mikulás csoki és virgács páros mellé tegyél nyugodtan más finomságokat is. Kerüljön a csomagba pár darab déligyümölcs, dió, mogyoró. 

Csomagolhatsz papírba vagy az ilyenkor kapható zacskókba, de egészen más a hangulata egy egyedi, saját készítésű Mikulás zsáknak. Ha van egy kis időd, végy aranyszínű szalagot és piros anyagot, amiből elég egy négyzet alakot kivágni, és igazi batyuba kötheted az ajándékokat. Extrásabb ötletekért nézd meg fenti galériánkat!

 

Ajándékot is hoz a csizmákba?

Az a jó a Mikulásban, hogy kicsit rejtélyes. A lényeg a meglepetés, a várakozás, a készülődés. Nagy az öröm akkor is, ha „csak apróságokat”, finomságokat találtok az ablakban. 
Ha szeretnéd, hogy kis ajándékot is kapjanak a gyerekek, jó ötlet ha a kifestőt, színes ceruzát, festéket vagy hasonló kreatív holmit kapnak, így máris hozzá láthattok a szebbnél szebb karácsonyi lakásdíszek készítésének.  

Felnőttekhez is jön a Mikulás?

Ha együtt várja a család a Mikulás ajándékot, akkor a legjobb, ha mindenki kipucolja a cipőjét. Miért ne kaphatnának a felnőttek is egy kis csokit vagy pár szál virgácsot?

Ha pedig a nagyszülőket sem szeretnétek kihagyni, biztos örülni fognak egy szép Mikulás virágnak. 

 

Nestlé tippünk
Gondoltad volna, hogy a Mikulás és a Húsvéti Nyuszi segédei a Diósgyőri gyárunkban dolgoznak? Nézd meg videónkat kapcsolódó cikkünkben, amiből megtudhatod, hogyan is készülnek nálunk az üreges Mikulás figurák!