Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Egyszerű húsvéti dekorációk gyerekekkel

Szórakoztató, kreatív elfoglaltság a gyerekeknek? Ez még fejleszti is a gyerekek készségeit!

Tippek szilveszteri gyerekbulihoz

Idén otthon, családi körben töltitek a szilvesztert? Szervezz gyerekeidnek egy emlékezetes szilveszteri bulit!

A gyerekek számára már maga a szilveszter éjjele, a tűzijáték is különleges élmény, de egy kis extra rákészüléssel felejthetetlen éjszakát varázsolhatsz számukra.

Party dekoráció

Először is díszítsd fel a lakást igazi party helyszínné. Ne sajnáld a konfettit, a papírfüzéreket és persze a lufikat sem. Szerezd be a szilveszter kötelező darabjait, trombitákat, kalapokat, világító kiegészítőket, de ha van időd, magad is elkészítheted a dekorációt. A konfettihez csak egy lyukasztógép és színes papírok kellenek, pattogatott kukoricából remek füzérek készíthetők.

Szilveszteri buli menü

A szilveszteri menü tekintetében is a gyerekek ízlését tartsd szem előtt, készülj igazi parti falatokkal, kerüljön az asztalra virslivel töltött leveles tészta, mini fasírt és különböző majonézes saláták. Felnőttes italok közül pedig színes alkoholmentes koktélok, gyerekpezsgő, kisebbeknek pedig finom habos kakaó.

 

Ha rátennél még egy lapáttal, készíts gyerekeidnek csoki fondüt. Kicsik és nagyok egyaránt imádják olvasztott csokiba mártogatni a gyümölcsöket, magokat, teasütiket. 

 

Időzítés

Ha gyerekeid még nem tudnak éjfélig fennmaradni, nyugodtan hozd előre a bulit, nem muszáj megvárnotok az éjfélt, kora este is ugyanolyan jó együtt lenni és játszani. Ha már nagyobbak és jó eséllyel fent tudnak maradni éjfélig, akkor is kérd meg őket, hogy pihenjenek le délután, így jobban bírják a bulit, neked pedig lesz időd az előkészületekre.

Mivel szórakoztasd a gyerekeket?

Programok tekintetében is készülhetsz igazi buli hangulattal. Szerezz be egy karaoke gépet, de csinálhattok gyerek diszkót is táncversennyel. Ha kicsit nyugodtabb estére vágytok, egy új társas vagy kártyajáték is biztosan órákig leköti majd a család figyelmét. Ha beszerzel néhány vicces kiegészítőt, papír szemüveget, kalapot, bajuszt, rendezhettek akár egy vicces Szilveszteri fotózást is.