Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Tuti tippek Halloween receptekhez

Tökfaragás, ijesztő jelmezek? Készüljetek velünk Halloween-re!

Tippek húsvéti készülődéshez

Tippek húsvéti készülődéshez

Húsvétra keresel szuper ötleteket?

Itt mindent megtalálsz egy helyen, amire szükséged lehet! Szuper húsvéti receptek, vendégváró ötletek, lakásdekorációs tippek, és persze az elmaradhatatlan tojásfestés. Hogy megkönnyítsük a húsvéti előkészületeket, ugyanakkor igazán emlékezetessé tegyük az ünnepet, egy csokorba szedtük azokat a tippeket, amik nekünk nagyon beváltak.


Húsvéti vendégvárók

Kreatív ötleteinkkel a húsvéti vendégváró falatkák nemcsak finomak, hanem szépek és különleges lesznek. És gyorsan el is készülnek! Ezekkel a finomságokkal biztosan elkápráztatod a vendégeket.

 

Ötletek a húsvéti menühöz

Ha húsvét, akkor sonka, tojás, répa, retek. Hasonló alapanyagokból is megújulhatsz az ünnepi menü terén, ha egy kicsit kreatívan nyúlsz hozzájuk. Kipróbálnál valami újat? Nem tudod, mi legyen a húsvéti menü? Idén próbáld ki a mi kedvenc recepteinket és jól bevált trükkjeinket!

 

Ugye nem marad el a tojásfestés sem?

Akár a hagyományos módszereket szereted, akár az újító vonalat képviseled, tojásdekorációs tippjeinket imádni fogod. Vond be a gyerekeket, irtó jó móka lesz!

Akkor is érdemes tojást festeni, ha nem nagyon locsolkodtok, mert a gyerekek imádják, és a festett tojás gyönyörűen mutat az ünnepi asztalon. Ezeket a tojásdekorációkat gyerekekkel is könnyen elkészíthetitek.

 

Szeretnéd, hogy az egész lakás tavaszi díszben pompázzon?

"Gyerekekkel közösen is könnyen elkészíthető tavaszi lakásdekorációs ötleteinkkel egyszerű és nagyon szórakoztató lesz a díszítés."

 

Szívesen töltenéd az ünnepeket a szabadban?

Akkor nézd meg szabadtéri programajánlónkat!

 

Gondoltad volna, hogy a Húsvéti Nyuszi igazi segédei a Nestlé diósgyőri gyárában dolgoznak?

És azt tudod, miért a nyuszi tojja a húsvéti tojást, vagy azt, hogy mióta és hogyan készül az üreges csokitojás? Most mindenre fény derül!