Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

5 különleges játszótér a fővárosban

Vizitúrára fel!

Tippek a jókedvű családi utazáshoz

Ugye te is ismered az érzést, amikor már nagyon várod a családi nyaralást, mégis vegyes érzések kavarognak benned az utazás megpróbáltatásai miatt? Ha így van, ez a cikk neked szól. 

Utazni jó. A családi nyaralás izgalmas. De hogy lehetne az utazással töltött órákat egy kicsit könnyebbé tenni? 

 
  • Elvek ide, elvek oda, utazáskor a kütyük nagyon jó szolgálatot tudnak tenni a gyerekek szórakoztatásában. Ha év közben szigorúbbak is vagytok a telefonos – tabletes játékok használatában és a mesenézésben, az utazás idejére érdemes lehet egy kicsit lazábban kezelni ezt. 
  • Autós utazáshoz jó, ha készülsz klassz zenékkel is. 

  • Csomagoláskor fordíts külön figyelmet a játékokra. A vízipisztoly mellett gondolj arra is, mit fogtok az autóban vagy a repülőn csinálni. Az is fontos, hogy strandolás után legyen olyan szórakoztató program, ami leköti a gyerekeket és a felnőtteket is. 
    Ehhez ideális a kártya, akár többféle is. És persze fontos, hogy ismerj több olyan kártyajátékot is, amit mindenki szeret. Ha ezzel gondban vagy, innen letöltheted az ismertebb játékok szabályait.  Játékboltban kaphatók kifejezetten utazó méretű társasjátékok is, érdemes beszerezni… 

  • Légy felkészült! Hosszabb utazásnál előfordulhat, hogy a gyerekek ráunnak a mesenézésre, vagy a társasozásra. Ilyenkor jó, ha elő tudsz rántani valami jópofa elfoglaltságot a tarsolyból. Tanulhattok vicces dalokat, szójátékokat is játszhattokde akár írhattok közösen történetet úgy, hogy mindenki egy mondatot ad hozzá az előtte szólóhoz. Autóban vicces játék, hogy olyan szavakat kell mondani, amikben a körülöttetek levő autók rendszámának betűi szerepelnek. 

  • Az utazáshoz hozzá tartoznak a finom falatok is. A kedvenc szendvicsek mellett készülj gyors harapnivalóval is. A gyerekek biztosan szeretni fogják a Nestlé gyerekszeleteita felnőtteknek pedig egy gyors kávézás segíthet feltöltődni. 

 

Nestlé tippünk 
Ha pedig édességgel kényeztetnétek magatokat út közben, kóstoljátok meg a Meki®-ben az idei szezon exkluzív újdonságát, a Baci® Perugina® McFlurry®-t, amit az olasz Baci® Perugina® bonbonok csokoládés-mogyorós ízvilága ihletett. Tökéletes választás, ha kéne egy kis dolce vita.