Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

3 lakásdekoráció levendulából, amit gyerekekkel is elkészíthetsz

Ezeket a csodás őszi dekorációkat gyerekekkel is könnyen elkészítheted

Természetközeli karácsonyfadíszek

Szeretnél néhány egyedi karácsonyfadíszt, de nincs kedved vagyonokat költeni rá? Néhány egyszerű és pénztárcabarát tippünk segítségével egy délután alatt számtalan különleges díszt tudsz készíteni akár a gyerekekkel együtt.

Termények, gyümölcsök

Nézz körbe a kamrádban! Ezekhez a díszekhez bármilyen citrusféle jó, melyeket vékony karikára szeletelsz, majd sütőben vagy meleg, száraz helyen kiszárítasz. Szalaggal kötözd meg, nem csak szép és természetes hanem illatos kiegészítője lesz karácsonyfádnak.

Nem kell megállnod a citrusféléknél, akaszthatsz a fára összekötött fahéj rudakat, diót vagy akár csillagánizst is.

 

Pálcika díszek

Jégkrém pálcikákból is könnyen elkészíthető, de hobbiboltokban is beszerezhető spatula az alapja ezeknek a színes figuráknak. Vond be gyerekeidet, biztosan van az iskolaszereik között ragasztó, festék és néhány színes papír. Innentől csak a fantáziátok szab határt, készíthettek hóembert, hóangyalt, karácsonyfát, csillagot, ami csak eszetekbe jut.

 

Toboz manók

Egy délutáni séta alkalmával szerezzetek be néhány szép tobozt. Szükségetek lesz még egy fagolyóra, színes papírra esetleg filcre, ragasztóra és egy filctollra. Ragasszátok a manó fejét a toboz-testre, csináljatok neki kalapot és végtagokat, rajzoljatok neki arcot és már kész is.

Akár az egész családot elkészíthetitek manókból. A kalapjára írjátok rá a családtagok nevének kezdőbetűjét!

 

 

Fonal karácsonyfa

Pár perc alatt kész ez az aranyos mini karácsonyfadísz. Vágj ki egy gabonapelyhes dobozból hosszított karácsonyfa alakzatot. Nagyjából a közepén kösd rá a fonalat és kend be ragasztóval az egész karton felületét. Szorosan tekerd be kétféle árnyalatú zöld fonallal. Ha kész, tetejére köthetsz egy kis csillogó díszt, de varrhatsz rá színes pamut pomponokat is, mini karácsonyfadíszként.

Nestlé tippünk
A nagy alkotás közben ne felejtsetek el pihenni pár percet ilyenkor jól fog esni egy bögre finom kávé vagy kakaó. Hallottad, hogy Magyarországon, a világon elsőként kapható a NESQUIK All Natural hozzáadott cukor nélkül készült kakaó? Így te magad döntheted el, mennyire legyen édes kedvenc forró italotok.