Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Egyszerű húsvéti dekorációk gyerekekkel

Kezdjétek a tavaszt egy családi nagytakarítással!

Szabadtéri családi programok

A gyerekek fejében a nyári szünet egyet jelent a szabadsággal, a vízparttal és a jobbnál jobb programokkal. Családi kiruccanás ötleteket mutatunk a szünidőre.

Nem könnyű újra és újra előállni egy új programjavaslattal, ezért összegyűjtöttük neked a mi kedvenc nyári javaslatainkat

Vadaspark 

Ha már sokszor voltatok az állatkertben vagy épp nincs kedvetek a tömeghez, keressétek fel valamelyik Budapest közeli vagy vidéki vadasparkot. A vadasparkokban az a jó, hogy általában néhány óra alatt bejárhatók, nem kell egy egész napot rászánni. Általában erőben vagy fás, árnyékos helyen vannak, így a nagy melegben sem olyan tikkasztó. Az állatok mellett sok helyen találhattok még játszóteret vagy akár kisvonatot is.

Vizes játszótér

Ajánlottunk már különleges játszótereket, de ha igazi nyári programra vágytok, akkor irány egy vizes játszótér. Napvédő, szemüveg és sapka mindenképp kerüljön a hátizsákba! Budapesten, Kispesten találjátok a legnagyobb vizes játszóteret, de kisebb pancsolós helyeket találtok a Bikás parknál és Újpesten is. 

Most ismerd meg közelebbről a kispesti parkot: találtok itt világító tornyot, kalózhajót, csúszdát, spriccelő játékokat, patak medret és sarazós-homokozós részt is. Jó, ha visztek magatokkal kishajót, mert lehet úsztatni, akár hajóversenyt rendezni a többi gyerekkel. A játszóteret számos korosztály számára tervezték, 2 évestől 14 évesig minden gyerek megtalálja a számára megfelelő elfoglaltságot. 

 

Jó tudni, hogy ugyan van egy kis árnyékos rész, de a park nagyrésze napos, ezért érdemes reggel, vagy délután érkezni.

 

Sátorozás 

Ki ne emlékezne gyerekkora sátoros nyaralásaira, te is add meg ezt az élményt gyermekednek. Együtt a család, este a tűz mellett szalonnasütés, elemlámpa fényénél kártyázás…mind-mind felejthetetlen élmény a gyerekek számára. Akár össze is köthetitek egy vízitúrával, így minden este máshol táborozhattok le.
Ha nem utaztok el, de kertes házban laktok – vagy a barátok, rokonok – verjetek sátrat a kertben. A gyerekek egyenesen imádni fogják!

Kalandpark

Magyarországon több tucat kalandpark található, bárhol is laktok, biztosan találtok hozzátok közel esőt. Örökmozgó kicsiknek fiatalos lendületű szülőknek erősen ajánlott, de ha csak egy kis izgalomra vágytok, itt a helyetek. A kalandparkokban az is jó, hogy a felnőttek is kicsit gyerekek lehetnek, kúszhatnak-mászhatnak gyerekeikkel együtt és izgalmas akadálypályákon mérhetitek össze ügyességeteket.

 

Nestlé tippünk
Ha szabadtéri programra indultok, vigyetek magatokkal a hátizsákban az új, szuper finom és ropogós Nestlé Cheerios szeletet és Nesquik dobozos kakaóitalt, hogy szükség esetén fel tudjátok tölteni az energiaraktárakat.