Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Kihagyhatatlan programok a téli szünetben

Gyerekekkel is elkészíthető karácsonyi lakásdíszek

Lendületes évkezdés új élményekkel

Nagyon sok volt a program decemberben? Jól esik most otthon ülni? Ne eresszetek le teljesen, kezdjétek lendületesen az újévet

Januárban, amikor hideg és sötét van többnyire talán a legnehezebb programokat szervezni. Ennek ellenére ne hagyjátok, hogy csak úgy elteljen az év első hónapja. Az újévi fogadalmak mellett tervezzetek kicsit a közeljövőre, és szervezzetek pár programot, kintit, bentit egyaránt.

Baráti találkozók

A sok családi esemény után lehet a január a barátoké. Mozduljatok ki közösen baráti családokkal, ha szerencsések vagytok megcsíphettek egy kis hóesést, hócsatát, szánkózást. A szórakozás mellett rögtön az egészséges életmódért is tesztek egy kicsit.

A gyerekek is áthívhatják egy-egy barátjukat, legalább megoszthatják a decemberi élményeket, és kipróbálhatják az új játékokat. Együtt még nagyobb móka lesz velük játszani.

Menjetek moziba!

A január erre a tökéletes hónap. Ha nincs egy jó hóesés, akkor a kültéri programok már kevésbé csábítóak. Nézzetek meg valami mókásat. Nem most kell drámát vagy horrort választani, nevessetek egy jót a teljes élet jegyében.

Múzeum, kiállítás, tárlat

Most legalább nem fog aggasztani, hogy nem a friss levegőn szaladgáltok, főleg hétvégén, délután, amikor már hideg van és sötét. Töltődjetek fel színekkel, fényekkel kiállításokon. A nagy múzeumok állandó tárlatait is érdemes felkeresni, de aktuálisan is választhattok az időszaki kiállítások közül.