Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Ajándéktippek házi kedvenceknek

Mire jó a macskaajtó?

Legyen a macskának is karácsony!

A házi kedvencekről se feledkezz meg karácsonykor, egy jópofa macskajáték még abban is segíthet, hogy ne a fenyődíszeket pofozza le a cica a fáról!

Edzett macska gazdik már biztos tudják, hogy a csillogó karácsonyfa a girlandokkal, gömbökkel, szaloncukrokkal igazán vonzó a cicáknak. Vagány benti cicák még fel is másznak rá néha… A macskatartás kalandos.

Ha nem is tudod 100%-ig elkerülni, hogy a karácsonyfát elfoglalja a macskád, egy-egy macskajátékkal elterelheted a figyelmét, és így neki is lesz ajándék a fa alatt. Biztos kapsz egy boldog dorombolást.


Mit érdemes venni a macskának?


1.    Nem legyen nagy, sőt. A tökéletes méret a pingpong labda és a kisegér között van.
2.    Érdemes olyat választani, amit fel tudsz kötni valahová (szék alá, asztal aljára például ideális), úgy hogy ne érje el a földet.
3.    Lehet tollas, bojtos, de ne legyen drága, mert a végén úgyis szétszedik.
4.    Nem baj, ha kicsit csörög vagy csipog, de ezeket éjszakára dugd majd el, ha nem a hajnali vadászatra szeretnél ébredni.
+1. Ha nem vettél semmit, akkor hagyd elől a dobozokat! A macska hasonlít a kisgyerekekhez abban, hogy a legjobban a csomagolásnak örül!

 

Ha van egy kis szabadidőd, akkor egy gombolyag fonalból csodás felakasztható labdácskákat gyárthatsz. Csak nagyon sok csomót kell kötnöd az egyik végére és meghagyni 30 cm fonalat, hogy könnyen felköthesd valahová. Ha egyet hurkapálca végére kötsz, akkor már a gyerekeket és a macskát is egyszerre leköti az ajándék 

 

Nestlé tippünk
Azt se feledd, hogy macskád igazi ínyenc! Ha karácsonyi falatokkal is kényeztetnéd, akkor válassz neki a Felix alutasakos macskaeledelek közül, ízlésének megfelelőt! Ha kíváncsi vagy, hogyan készülnek ezek a finomságok, nézd meg kapcsolódó videónkat büki gyárunkról.