Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Farsangolj a busókkal

Szánkózik a család

Kalandok levélszőnyegen

Ha már nekivágtok a gyerekekkel az őszi erdőnek, kicsit készüljetek fel a programra.

  1. Vigyél zacskót az útközben talált kincsek hazaszállításához! Most még csak kavics, makk és gesztenye, de később lehet majd ajándék hűtőmágnes, gesztenye tigris vagy nyaklánc terményekből.
  2. Vigyél egy papírmappát is a hátizsákban. Ha kicsit szántok az időből szép őszi levelek gyűjtögetésére, ebben lesz jó vinni őket. Ezeket is használhatjátok az otthoni őszi „csináld magad” estéken, de ha iskoláskorú gyereked van, biztos lesz ezekhez kapcsolódó feladatuk!
  3. Szerezz be egy madárhatározót. Ősszel még élénk élet zajlik az erdőben. Nagy sikerélmény megtudni, kik csipognak a fejetek felett. 
  4. Ha már madárlesre készülsz, legyen nálatok egy messzelátó is (használtan is egész jókat lehet venni!). Távcsővel nemcsak a madarakat, de sok más állatot, mókust, akár nagyobb vadat is megfigyelhettek, ha szerencsések vagytok.  A környező tájat is szórakoztató „nagyítón” át megismerni!
  5. Készülj egy kis piknikkel! Így hosszabb túrát tehettek. Az egészséges életmódhoz a mozgás mellett a kiegyensúlyozott táplálkozás is kell!

+1 Ha szeretnétek a piknikezés mellett sportosan lefoglalni a gyerekeket, vagy az egész csapat nyitott egy közös baráti focimeccsre, akkor szerezzetek be hordozható focikapukat! És már indulhat is a gólszezon!

 

Nestlé tippünk
Ha nagy focirajongók a srácok, akkor az őszi meleg kakaóval most FC Barcelona ajándékokat nyerhettek. Vásárolj promócióban részt vevő NESQUIK® kakaó italport, töltsd fel a blokkon található adatokat, és nyerj FC Barcelona ereklyét!