Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Szórakoztató, kreatív elfoglaltság a gyerekeknek? Ez még fejleszti is a gyerekek készségeit!

Így készíts matatófalat a gyerekeknek!

Játékok pokrócon 1. rész

Elkezdtél már csomagolni? Ha írsz listát, akkor ne felejtsd le róla a társasjátékokat! Hogy kicsi a hely, már így is tele a bőröndötök? Adunk pár tippet utazós társasjátékokhoz. 

Kártya játékok 
 

A kártya azért nagyszerű találmány, mert tényleg alig foglal helyet, általában többféle játékot is lehet vele játszani, ketten, de akár többen is használhatják. Végső esetben, ha nem gondoltál a játékokra, akkor egy pakli francia kártyát minden benzinkútnál és trafikban be lehet szerezni.  

UNO: van az alap, a klasszikus játék, de már sok verziót lehet belőle kapni. Az a jó benne, hogy ha kisebb gyerekekkel játszunk, akkor nem kell az összes akciókártyát használnunk. Elég az egyszerűbbeket betenni a pakliba, így a kisebbek is követni tudják a szabályokat, és gyorsabban lemegy egy kör. 

Táblajátékok kártyamegfelelői: sok klasszikus táblajátékhoz (ActivityMonopolyCarcasonne) adtak ki kártyás verziót, így hasonló játékélményt kapunk, de nem kell az egész dobozt elcipelnünk magunkkal. 
 

Kedvenceink a kártyajátékok közülVigyázhat! és a Kuhhandel”. Mindkettő hibátlan választás nagyobb társaságoknak is! Egyszerűek a szabályok és mégis fordulatos a játékmenet, ráadásul egy estébe több forduló is belefér.