Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

A legmenőbb DIY alkotások gyerekekkel

Otthon is jó!

Fessetek követ! 2. rész

A séták során összegyűjtött kavicsokat gyönyörűen ki tudjátok otthon festeni, és akár szép hűtőmágnest is készíthettek belőlük. Tippek kavicsfestéshez.

Figurák
 

Jöhetnek a barikák, a nyuszik vagy akármilyen állat, amihez kedve van a családnak. Ha kicsit kevésbé szabályos a kő, amivel dolgoznátok, akkor külön öröm kitalálni melyik fele legyen a feje, hová kerüljön a lába. Ha egyféle állatból többet is csináltok, és szépen egymás mellé ültetitek a csapatot, akkor különösen mókás látvány lesz!

 

Minták, virágok, gyümölcsök
 

Felnőttek, nagyobb gyerekek, ha rászánják az időt, akkor egészen bonyolult dekorációt festhetnek a kiválasztott kövekre, kavicsokra. Változatos mintákat találhattok kőre festett mandalákhoz, virágokhoz. Érdemes kipróbálni többféle technikát, kontúrozhattok, festhettek akril festékkel, vagy kipróbálhatjátok az üvegfestéket a szép, sima kavicsok felületén.

 

Tavaszi balkonládákat, terasz korlátot, ablakpárkányt nagyon feldobnak a kőre festett napraforgók, eprek, katicák!

 

Kicsi mágnesekkel és egy pillanatragasztóval 2 perc alatt készíthetsz hűtő mágnest a szépen kifestett kövekből. Érdemes akár erre a célra külön keresni lapos kavicsokat a sétálós családi program keretében!

 

Nestlé tippünk
Ha szeretnél hasonló, gyerekekkel is elkészíthető, kreatív tippeket kapni, csatlakozz hozzánk az Egy teljes élet hozzávalói Facebook oldalunkon! Így nem maradsz le a legfrissebb cikkeinkről!