Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Tippek, ha otthon az egész család

Főzés a gyerekekkel

Farsangi buli otthon

Mire is érdemes figyelni a szervezésnél? Mitől lesz farsangi a farsangi buli?

Egyeztessetek a jelmezekről!

A gyerekek szinte mindig kaphatóak egy kis jelmezes bohóckodásra. Persze az a jó, ha a gyerekeknek meglepetés lesz ki, mibe öltözik, de a szülőkkel tudsz egyeztetni előre. Nem baj, ha felkészültök, hogy jól kezeljétek a három-négy egyforma jelmezben érkező kisgyereket. 


Legyen pár extra kellék 

Sokszor hamar beleunnak a gyerekek a teljes alakos jelmezükbe, nehéz, meleg, és nem lehet benne úgy mozogni. Ellenben továbbra is jól érzik magukat, ha kapnak egy szemkötőt, és kalózosat játszhatnak, vagy pár varázspálcát, és átalakul a csapat varázslótanoncokká.


Készülj egy kis arcfestéssel

Ha szeretnéd időről időre lekötni a figyelmüket, vásárolj arcfestéket, vagy keverj ki házilag pár színt. Nem kell művészi rajzokkal készülnöd, de mindenki nagyon fogja élvezni az extra kikészítést.

Ha házilag készíted el a festéket, akkor könnyebben meg lehet majd szabadulni tőle, ennek a többi szülő is örülni fog majd otthon.


Kapcsolj be egy kis zenét!

Nincsen igazi farsangi buli zene nélkül! Készülj egy két albummal, válogatással, amire a meghívottak táncra perdülhetnek. Kisebbeket be tudod vonni a közös mozgásba úgy, hogy közben szobor játékot játszotok.