Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Kutya a hóban

Cicák hidegben

Állatbarátnak vallod magad?

Gyertek el a Tavaszi Családi Nyílt Napra a HEROSZ Budapesti Állatotthonba! Remek társaság, szuper programok várnak. Ha pedig segíteni szeretnél, tegyél fogadalmat a felelős állattartás mellett a Herosz Facebook oldalán a Purina kampányában.

Május 27-én ismét nyílt nap lesz a HEROSZ Budapesti Állatotthonban. Remek lehetőség ez az egész családnak, hogy egy kicsit közelebbről megismerkedjetek a gazdira váró állatokkal, valamint az otthon dolgozóival is. A gyerekek így egy szórakoztató rendezvény keretein belül hallhatnak a felelős állattartás fontosságáról.

Találkozhattok több ismert állatbaráttal is. Ott lesz Trokán Anna és családja, Papadimitriu Athina, Cseh László, Vitó Zsombor és Csecse Attila vloggerek, és Gaskó Balázs, aki egyben az esemény házigazdája is lesz.


Állati programok
 

Idén sem maradhatnak el a szuper programok. Lesz kutyaiskola bemutató, kutyasétáltatás, kutya- és cicasimogató, kutya szépségverseny - melyre bárki nevezhet saját kutyusával, vagy az állatotthon egyik védencével, a nap végén pedig a már megszokott tombola értékes nyereményekkel!  Idén még egy önkiszolgáló kutyamosó is kilátogat a rendezvényre! A szervezők a kicsiknek gyereksarokkal és ingyenes lovaglással kedveskednek.

Hogy teljes legyen az élmény, lesz büfé is, de idén sem marad el a már tradíciónak számító közös bográcsozás sem.
 

Sajnos ma Magyarországon jóval több, mint 1 millió gazdátlan kutya és cica él az utcákon vagy menhelyeken. S bár az állatotthonok mindent megtesznek, hogy védenceik a lehető legjobb ellátásban részesüljenek, a végső cél mindenképp az állatok gazdához juttatása, mert a leggondosabb odafigyelés sem pótolhatja a minden kutyának, cicának kijáró saját gazdát.


A rendezvény 2017. május 27-én reggel 10.00 órától délután 15.00 óráig áll nyitva a látogatók előtt, Budapest XXII. kerületében, a Brassói és Nyél utca találkozásánál.
 

Nestlé Tippünk
Ha örökbefogadni nem is tudsz, de szívesen segítenél az állatotthon lakóinak, könnyen részt vehetsz egy klassz kezdeményezésben. A HEROSZ Budapesti Állatotthon támogatására ugyanis a PURINA® idén is kampányt indít, és arra kéri az állatbarátokat, hogy 2017. május 23 és 26. között tegyenek fogadalmat a felelős állattartás mellett a HEROSZ Facebook oldalán. Minden fogadalmat egy adag étellel (0,3 kg) jutalmaz, melyet 2017. május 26. után adunk át a HEROSZ Budapesti Állatotthonnak.