Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

4 tuti tipp apák napjára

Így szórakoztasd a 2 évest!

Adventi naptár mindenkinek

Elkezdtél már készülődni a karácsonyra? Készíts adventi naptárat kicsiknek és nagyoknak egyaránt! 

Nem csak a gyerekek tudnak nagyon örülni egy kedves ajándéknak, főleg ha nem is egy, hanem rögtön huszonnégy meglepetésről van szó! Az adventi naptárban az a jó, hogy nem a méret a lényeg, hanem a „minden napra egy meglepetés”.

Bár nagyon szép és igényes adventi naptárakat vásárolhatsz az ünnepek előtt, megvan a maga varázsa a kézzel készített adventi naptáraknak is. Nyugi, nem kell éjszakákon át barkácsolnod!


Galériánkban összegyűjtöttük három kedvenc, gyorsan elkészíthető adventi naptár ötletünket.


Boríték naptár

Nem kell hozzá más, mint szép kicsi borítékok, 24 facsipesz és egy hosszabb spárga, vagy szalag. A borítékokra a számok mellett vicces feliratot is írhatsz. A belevalók lehetnek kicsi csoki, kedves üzenet, de akár egy mozijegy is.
 

Zokni naptár

Ehhez be kell szerezned 12 pár bébi zoknit és szép szalagot. Ezek után azonban nem kell mást tenned, mint megtöltened a zoknikat, és sorban felkötnöd a kis zokni batyukat egy látványos helyre, például az ablakba. 

 

Doboz naptár

Ha nem akarsz 24 dobozt beszerezni, akkor használhatsz gyufásdobozt, gyógyszeres dobozt is, úgyis szépen becsomagolod smiley . Nem baj, ha különböző méretűek és más papírba csomagolod őket, sőt! Végül megszámozva beteheted mindet egy szép nagy tálba vagy kosárba. Minden nap meg kell majd keresni az aznapi ajándékot!

 

Ha gyerekekkel együtt vágtok bele a naptárkészítésnek, tehetnek ők is bele rajzot, kézlenyomatot, bármilyen saját készítésű apróságot. Közösen készített, egyesével becsomagolt keksz is kerülhet a kis csomagokba.
 

Nestlé tippünk
Tehettek a kis csomagokba egy-egy csokoládé szeletet is vagy arannyal fújt diót, mogyorót.