Keresés

Keresés

Hasonló címkék Mutasd az összes címkét

Mutasd az összes címkét

Így teheted ünnepivé a gyerekek kakaóját

3+1 tipp az egyszerű házi pizzához, ami a kiegyensúlyozott étrendbe is beillik

3 hasznos étel, amit mindenképp vigyél magaddal a nyaralásra

Ha nem is pakolod tele a hűtőtáskát, és a rántott húsos szendvicsben sem hiszel, van egy-két olyan étel, ami sokszor nagyon jól jön, ha van nálad

Müzliszelet
 

Ha hirtelen rád tör az éhség, ha ki kell húzni még a főétkezésig, ha nyűgös a gyerek, ha elfáradtál a sétában/sportban, és kell az energia, vagy ha olyan nassolnivalóra vágysz, ami jól passzol a kiegyensúlyozott étrendbe, a megoldás: müzliszelet. Kis helyen elfér és változatos ízekben kapható. 
 

Nestlé tippünk
A Nestlé müzliszeletei teljes értékű gabona és vitaminok hozzáadásával készülnek. A gyerekeknek találsz külön gyerekszeletet, A Nestlé Fitness szeletek pedig a sportoláshoz is energiát adnak.

 

 

Zacskós leves
 

Könnyű, kiadós, gyors ebédet készíthetsz belőle, csupán forró víz kell hozzá. Ha nem szeretnéd az egész nyaralást a tűzhely mellett tölteni, de fontos, hogy meleg étel legyen az asztalon, ne felejtsd otthon. Ráadásul meleg időben a folyadékpótlásban is segít.
 

Nestlé tippünk
Tudtad, hogy az új Maggi krémlevesek csak olyan összetevőket tartalmaznak, amiket a konyhádban is megtalálhatsz? A szárításos tartósítási technológiának köszönhetően pedig nem tartalmaznak tartósítószert.

 


Kakaó, hogy a gyerekek kedvében járj
 

És a felnőttekében is. Nyaraláskor, egy kiegyensúlyozott reggeli részeként mindenkinek jólesik egy pohár kakaó. Ráadásul a Nesquik kakaó italpor most már egy adagos kiszerelésben is kapható, így utazáshoz kifejezetten praktikus. 

 

Nestlé tippünk
A Nesquik kakaó italpor cukortartalmát az eredeti receptúrához képest 50%-kal csökkentettük, míg változatlanul megtalálható benne a D-vitamin, vas és a cink. 

 

+1 Tipp

Ha utazás közben vágynál egy kis kényeztetésre, és útba esik egy Meki, ne hagyd ki a szezon exkluzív újdonságát, a Baci® Perugina® McFlurry®-t, amit az olasz Baci® Perugina® bonbonok csokoládés-mogyorós ízvilága ihletett.